Caută un cabinet medical

Cabinete si clinici medicale Alba | Cabinete Chirurgie Alba

Cabinet medical Dr. Frentiu Mircea Mihai

Specializarea: chirurgie.
Adresa: Str. Republicii nr. 15, Blaj, jud. Alba
Telefon: 0723 320626

Comentarii  

0 #2 rosca 16-10-2016 21:05
As dori sa știu cand pot veni pt analiza și tratament la genunchi. Fac mențiunea ca am fost la Dvs în urma cu doi ani și mi s-a spus ca trebuie sa revin după doi ani. Cu respect, E. Ros
Citat
0 #1 Ciortea Lavinia 02-04-2016 05:03
Buna ziua! Sunt o proaspata mamica. Am urmatoarea problema: am nascut prin cezariana in 25 martie,am stat 24 de ore la recuperare, apoi putandu-ma ridica eram mai mult la copil pentru alaptat, 3 zile obositoare, stresante, in 36 de ore dormisem doar 2 ore cu intreruperi! In 29 martie am iesit cu copilul din spital, ca dupa vreo 4 ore de la iesire sa ma apuce o durere se spate sfasietoare. De atunci sunt tot asa, administrandu-mi-se paracetamol si algocalmin pastile. Nu mai pot suporta durerea de spate? Poate fi din cauza anesteziei? Ce solutie imi sugerati? Mentionez ca anestezistul m-a intepat de 3ori atunci cand mi-a facut injectia in ranhii.
Citat

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Plafar

Atentie! Site-ul cabinete-doctori.ro nu ofera consultatii medicale si nu intermediaza programari la cabinetele medicale listate pe site. Pentru aceste lucruri folositi datele de contact existente pe pagina cabinetelor respective.
Copyright © 2018 Cabinete doctori | Indexul cabinetelor medicale. Toate drepturile rezervate.